WATERPROOF WIMPERS VERVEN MET VOLUME = LASH TO IMPRESS

                                    

Verft u in uw salon veel wimpers? En gaan al die blije klanten vervolgens naar huis om over de verf hun eigen mascara aan te brengen? Waarom dan niet 2 vliegen in 1 klap met kleur en volume voor uw klant en een betere marge voor u met LASH TO IMPRESS!

Met Lash to Impress kunnen uw klanten weken lang zwemmen, sporten, douchen, slapen, door de regen etc. zonder enige kans op een uitgelopen look.

Deze professionele behandeling wordt sinds 6 jaar in de Nederlandse salons toegepast met goede resultaten.

De mascara coating is eenvoudig en snel aan te brengen in zowel een natuurlijke als glamour look en niet schadelijk voor de wimpers. De behandeling vormt een mooi alternatief voor klanten die wel gemak willen maar geen extensions. Alle producten uit deze lijn worden gemaakt binnen de EU conform de cosmetica richtlijnen.

“Ideale behandeling voor lente, zomer en wintersport”

“Mijn klanten vinden dit al 4 jaar een perfecte behandeling”

“Hartstikke tevreden over product en resultaat en ook over de leuke training en service”

“Ideale combi met een lashlift voor vakanties”

DE TRAINING IN ONS TRAININGSCENTRUM TE ZWOLLE

Na de gebruikelijke winterstop zijn de Lash to impress trainingen weer begonnen. Het aantal boekingen ligt traditiegetrouw in deze tijd van het jaar hoog maar voor februari en maart hebben we nog 8 plekken beschikbaar in ons trainingscentrum te Zwolle alsook op locatie in uw eigen salon.

Kiest u voor training in uw salon dan komt een van onze trainsters na boeking op een gezamenlijk besproken dag en tijd naar uw salon toe en zal in een anderhalf uur durende training de behandeling samen met u verrichten. U kunt kennis maken met ons in uw vertrouwde omgeving en wij leren u en uw salon kennen. Tevens kunt u op deze manier na anderhalf uur leren weer gelijk aan de slag. Een plezierige manier van samenwerken. Prijs incl. startkit en alle kilometers is € 325,-

Kom naar ons trainingscentrum in Zwolle dan kunt u nog uw plek boeken voor op aanvraag (09:30 t/m 11:00)  De prijs incl. startkit is € 275,- (ex BTW)

Het aantal trainingsplekken is dus beperkt en vol is vol

Aanmeldden kan via het onderstaande formulier: