Opleidingen Nagelstyliste

Ons opleidingsinstituut maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van professionele opleidingscentra. Voor het beste resultaat wordt er altijd gewerkt volgens de richtlijnen en werkwijze van de fabrikant. Tijdens onze opleidingen en workshops hebben we kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht gegeven kan worden.  Onze vakbekwame docent beschikt over 9 jaar praktijkervaring in een eigen salon en draagt met veel geduld de kennis over.

Nagelstyling is populairder dan ooit. Steeds meer mensen bezoeken de nagelstudio, sommige om de natuurlijke nagel en hand te verzorgen, anderen om de nagel te verstevigen, verlengen of versieren. Al deze technieken komen terug in de vakopleiding nagelstyling. Na de opleiding bent u in staat om een eigen salon te starten. Dit is mogelijk vanuit: huis – garage – kapsalon – beautyfarm, e.d.

Verzorgde nagels en handen maken je vrouwelijk en aantrekkelijk. Voor degene die van zichzelf breekbare of zwakke nagels hebben zijn kunstnagels de ideale oplossing.

Tijdens het werken adviseren wij om te werken met een mondkapje en een afzuigsysteem.

Voor meer informatie over de specifieke opleidingen kunt u bellen met 038-4232257 of kijk op onze contact pagina

Mail ons