WAAROM NAIL CENTER ZWOLLE

In onze beauty salon kunt u terecht voor Nagelstyling Acryl en Polygel/Putty, Gellak,Biab en Fiber behandelingen, , Workshops van wimper Lash Lifting, elektrisch Frezen, perfect Lakken en verschillende nailart.

Soms is het moeilijk om een juiste keuze te maken. Want waar let je nou op? Kies in ieder geval NIET voor een goedkope salon. Het prijsverschil tussen salons is makkelijk te verklaren. In salons met lage prijzen wordt met goedkope producten gewerkt, heb je vaak slechte hygiëne en de afwerking van de kunstnagels laat te wensen over ook nieuwe technieken en bijscholing worden vaak niet gedaan. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk, je wilt toch dat er naar je geluisterd wordt? Dat je een eerlijk advies krijgt?

• Er wordt geluisterd naar uw wensen en geven daarom passend advies.
• Geweldige prijs/kwaliteit verhouding.
• Schone, nette salon waar hygiënisch gewerkt wordt.
• Elke klant heeft haar eigen vijlen set.
• Contante betaling of pinnen.

Wij heten je van harte welkom in onze prachtige salon!


Wil je een afspraak maken dan kan dit alleen telefonisch !!!

Afspraken afmelden kan alleen telefonisch !!!


Behandelingen uitsluitend op afspraak. Tel. 038 – 423 22 57 / 06- 46698300
Daarnaast bieden wij u ook opleidingen en workshops aan zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken en kleuren. Of neem een kijkje in onze groothandel.

Bij het niet nakomen of afspraken die minder dan 24u van tevoren worden verplaatst of afgezegd, zullen wij helaas het basisbedrag van de behandeling in rekening moeten brengen!

Mail ons

7 + 0 = ?