Gel en/of Putty Nagels

Gel is een flexibel product waardoor Gelnagels ideaal zijn om zelf bij te houden en zelf te maken. De moderne gel producten zijn nu dusdanig samengesteld dat ze niet meer verkleuren (vergelen) en je zo lang plezier kunt hebben van de gelnagel.

Met Gel kun je je nagels laten verstevigen of verlengen. Bij versteviging wordt de Gel rechtstreeks op de natuurlijke nagels aangebracht. Bij verlenging wordt er gebruik gemaakt van Sjablonen.

Gel is een kant en klare, stroperige substantie die met een penseel door de nagelstyliste op je nagels wordt aangebracht. Om de Gel hard te laten worden zullen je nagels in een UV lamp gaan. Gel is sterk en stevig en is geschikt voor het maken van dunne, mooie nagels. Je kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden.

Putty’s regel-brekende, monomeer-vrije formule is gewoonweg Revolutionair! Niemand anders dan Artistic heeft een applicatie zoals Putty Zero-Chase formule!  Vorm, Verleng, Speel ermee zo lang als je wilt!  Snelle afwerking door middel van LED lamp!

Putty is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele hard-gels zonder in te boeten aan duurzaamheid ! Perfecte hechting en geen lifting tijdens normaal gebruik.  Werkt perfect voor zowel een verlenging of tip toepassing.

Gemengd met de perfecte samenstelling om mee te werken.Geen Monomeer, Geen Geuren, Geen Mengverhoudingen. Met deze formule werkt U zo snel of zo lang als u wilt. Door de Tube dosering gebruikt U precies wat U nodig hebt. Geen afval !

Triple Threat * Polymeer Fusion levert zwaartekracht-tartende prestaties voor het gemakkelijk aan brengen op de nagel zonder dat het uitloopt !  Putty-achtige viscositeit zorgt voor soepele en perfecte nagels.

De formulering van Putty combineert acryl poeder voor sterkte, in een gel basis met foto initiators die gemakkelijk verwerkbaar en geurloos is. En, het nagel-vijlsel is 30% zwaarder dan van acryl en hard-gels, waardoor er veel minder stof in de lucht komt.

Gratis Tube Knijper

Afhankelijk van de groei van de eigen nagel zal na ongeveer 3 weken een nabehandeling van de kunstnagels nodig zijn.

Vul hieronder het formulier in voor informatie.

Wil je een afspraak maken dan kan dit alleen telefonisch!!!

Tot gauw.

Mail ons

2 + 0 = ?