Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Het verschil in Acryl en Gel

Een veel gehoorde vraag bij ons in de nagelsalon is:
Wat is nou eigenlijk het verschil tussen actyl en gel? Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Het verschil begint al bij het aanbrengen van het kunst product op de nagels.

Acrylnagels zijn een combinatie van vloeistof en poeder die door de nagelstyliste op de juiste manier gemengd moet worden waarnaar het aanbracht wordt op je nagels.

Gel zit al kant en klaar in een potje, het is een stroperige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht wordt.

Acryl vloeistof heeft een nare geur en gel is volledig geurloos. Bovendien wordt acryl vanzelf hard en gel niet en zal uit moetenharden in een UV lamp, dit kan soms een warmte reactie op de nagel geven.

Wanneer kies je nu voor acryl en wanneer voor gel?

De meeste van onze klanten kiezen voor acryl, gewoon omdat het bekende is dan gel. Een fabeltje is in ieder geval wel dat acryl schadelijker zou zijn en gel niet, beide producten zijn chemische producten en ondanks dat de acrylvloeistof naar ruikt wil dat niet zeggen dat het schadelijker is voor je nagels.

Heeft nu nog meer vragen kom gezellig langs of vul hieronder het formulier in voor meer informatie.

Mail ons